Roskilde Dyrskue og Champost Produkter

Grus Direkte A/S, 18. maj 2017.

Efter et koldt forår som forhåbentlig snart er slut og med en varm sommer i vente, er det nu tid til at komme i gang med arbejdet i haven, indkørslen eller på terrassen. Det er derfor med stor glæde, at vi ser frem til at præsentere dig for alle vores produkter til forbedring, nybyg eller vedligehold af belægninger og haver.

Champost Produkter

Vi kan netop nu glæde dig med, at kunne tilbyde alle de fantastiske Champost produkter, til vores sædvanlige attraktive priser. Alle produkter er danske og af højeste kvalitet. > Champost Produkter

På hjemmesiden Grusdirekte.dk kan du finde flere forskellige udvalg af blandt andet Spagnum, Drivhusblandinger med høj gødningsprocent der gør at du kan undlade at gøde i et helt år, Muldblandinger til alle formål, både udfyldning af huller, blomsterbede og højbede, Rosen og Surbundsblandinger, flere forskellige Flis og Dækbark materialer af bedste kvalitet og Champost Jordforbedring som er naturlig hestegødning. Når du anvender Champost jordforbedring skal du ikke tilføre yderligere gødning det første år og en anden gevinst er, at det fremmer jordens evne til at holde på vand og næringsstoffer. Vil du undgå at fjerne ukrudt hele sommeren, kan du med fordel lægge 5 cm Champost jordforbedring ud i dine blomsterbede og det vil forhindre alt ukrudt i at spire, som sidegevinst sparer du på naturens resourcer når du bruger dette produkt frem for spagnum, da det er 100% organisk.

Af andre produkter fra Champost kan du hos os finde, Plante og Pottemuld, Tagjord og Vækst-ler. På vores hjemmeside vil du også kunne læse meget mere information om hvert enkelt produkt, som priser, indhold, mængde og leveringstid.

Roskilde Dyrskue 26-28. maj 2017

Er du blevet nysgerrig for at vide mere om Champost eller nogen af alle vores andre produkter, så er du meget velkommen til at besøge os på Roskilde Dyrskue fra Fredag den 26 maj til søndag den 28 maj 2017 (stand 156), så vil vi med glæde svare på alle dine spørgsmål. Her vil du også kunne købe Champost produkter til samme pris som på vores hjemmeside. > Roskilde Dyrskue Kort (stand 156)

Mange sommerhilsner fra

Grusdirekte.dk