Nyhedsbrev Grus Direkte Foråret 2016

Se vores store udvalg af Jord og Muld
Levering til døren
eller ind over hækken


Vi leverer lige til døren i hele Danmark. Bestil dit materiale med tiplæs eller i smart bigbag som kan løftes ind over hækken.

Vi ved at vore kunder sidder og venter spændt på at komme ud i haven og begynde på det længe ventede forårsarbejde. Derfor hilser vi foråret velkommen og ønsker alle god arbejdslyst, og et varmt og solrigt forår.

Vi tilbyder hurtig levering af Muldjord, Grus, Sten og Granitskærver hele året.

Muldjord

Vi sælger forskellige typer af jord til haven på GrusDirekte.dk. Harpet Muldjord, Havemuld og Plænemuld. Bestil levering enten med tiplæs eller i smart bigbag som evt. kan løftes ind over hækken.

Greenbio Muld

Vi tilbyder også det kvalitetsrige Greenbio Muld i vores pæne og enkle bigbags. Blandt andet Greenbio Drivhusmuld, Greenbio Plantemuld, Køkkenhavemuld, Højbedsmuld og Rhododendronjord. Vi leverer i Hele Danmark.


Se vores store udvalg af jord og muld

Gør haven klar til foråret
og den kommende sommer.


Foråret er den helt store så- og plante tid, og du venter sikkert selv spændt på at komme igang eller også har du allerede sået og går bare og venter på at sætte de spirende planter i jorden.

En god idé mens du venter på at det bliver varmere udenfor, er at klargøre jorden ved at lægge klar plastik henover den. Herved bliver den hurtigere varm til når du evt. skal sætte kartofler eller andre grøntsager. Når foråret sætter ind for alvor og det bliver varmere skal du fjerne plastikken igen så den ikke holder varmen ude.

En anden god ting at gøre i løbet af foråret er at topdresse din jord i f.eks. krukker, højbede eller lignende. Ved topdressning forstås det at man fjerner det øverste lag af jord og kommer en ny frisk og næringsrig muldjord på. Dette er med til at gøre at du får et fuldt udbytte af dine planter når sommeren endelig kigger forbi.

Tak for anbefalingerne

Stadig flere vælger Grus Direkte som leverandør af deres materialer. Det er blandt andre private husejere, trælaster, entreprenører og anlægsgartnere som vælger os fordi vi leverer til tiden, fordi vi er en af landets billigste og fordi vi yder hurtig og konsekvent hjælp, hvis der mod forventning skulle opstå et problem i forbindelse med bestillingen. Et stort tak for alle anbefalingerne.www.Grusdirekte.dk

Parkgrus til stier og veje GrusDirekte.dk

Rhododendronjord og Højbedsmuld

Grus Direkte A/S | Stensøvej 2 | 3540 Lynge | Tlf. 70 23 80 90
Email. kontakt@grusdirekte.dk | Bank. 8117-3883080 | Iban. DK6681170003883080 | Swift. NYKBDKKK | Cvr. 31766273 | Web. www.grusdirekte.dk

www.GRUSDIREKTE.dk