Nyhedsbrev Grus Direkte Efteråret 2011

Vi leverer
i efterårsferien
www.grusdirekte.dk

Vi leverer i efterårsferien, samt hele efteråret og vinteren. Vi takker for en sommer som dog blev en af de vådeste i mands minde. Det er langt fra alle som kom ud i haven, så meget som de gerne ville, på grund af det ustadige vejr. Vi krydser fingre for en sommer med bedre vejr næste år.

Betonfliser og Holmegaardssten
Vi sælger også billige fliser på GrusDirekte.dk. Betonfliser, Bondesten, Holmegaardssten og Nybrosten i forskellige farver og størrelser. Leveringen udgør 900,- kr inkl moms, men bestiller du mere end 50 m2 fliser er leveringen gratis!

Billige Bigbags
Vi har altid meget billige bigbags leveret i Hele Danmark, med grus, sten, jord eller granitskærver. Du finder en komplet prisliste her.

Tak for anbefalingerne
Stadig flere vælger Grus Direkte som leverandør af deres materialer. Det er blandt andre private husejere, trælaster, entreprenører og anlægsgartnere som vælger os fordi vi leverer til tiden, fordi vi er en af landets billigste og fordi vi yder hurtig og konsekvent hjælp, hvis der mod forventning skulle opstå et problem i forbindelse med bestillingen. Et stort tak for alle anbefalingerne.

Et par gode råd inden vinteren
Slå græsset lige inden sneen falder. Sneen lægger sig på græsset så det bliver presset ned over sig selv. Det skaber de optimale betingelser for at svampesygdomme kan sprede sig og slå græsset ihjel. Husk at tømme din plæneklipper for benzin da benzinen kun er holdbar i tre måneder og kan skade din plæneklipper inden den skal i brug igen til foråret.

Læg et lag af kompost ovenpå dit bed det beskytter mod frosten og styrker muldjorden. Der er visse planter som har stor fordel af allerede at blive plantet ud inden vinteren, da de ligger sig i jorden og samler næring vinteren igennem.

Rengør dine redskaber for jord og snavs, da fugten i jorden og snavset kan ruste dine redskaber.

  Vi sælger nu også billige fliser på GrusDirekte.dk
Produkter leveret i bigbag 
 
   
 

Tilmeld nyhedsbrev