Nyhedsbrev Grus Direkte Efteråret 2013

Hurtig og sikker levering - også i efterårsferien
Fortsæt til www.grusdirekte.dk

Vi leverer selvfølgelig i efterårsferien, med sædvanlige hurtige leveringstider. Vi takker for en dansk sommer der overvejende var præget af flot solskinsvejr. Vi krydser fingre for det samme gode vejr næste år.

Fyld en bigbag med affald
Eksempelvis haveaffald. Bestil en bigbag og fyld den med blandet affald, haveaffald, byggeaffald og affald fra oprydning eller nedbrydning. Bigbaggen måler 90x90x110cm og må fyldes til kant, dog max 1250kg. Du bestiller separat en levering og en afhentning, når den er fyldt. Husk at fylde den et sted, hvor den er nemt tilgængelig for lastbilen.

Rullegræs leveret på palle
Prima Rullegræs leveres på hele paller af 60m2. Græstørvene er 40 cm brede og 2,5 meter lange. Rullegræs kan bruges til almindelige græsplæner, boldbaner, omlægning og reparationer af nedslidte plæner.

Pejsebrænde ovntørret Ask
Pejsebrænde ovntørret Ask bliver leveret med 2 kbm stablet i palletårn. Ask er en af Nordeuropas tætteste løvtræssorter og giver derfor meget effektivt brænde. Fragtfrit leveret til alle brofaste forbindelser i Danmark.

Træpiller og Træbriketter
Træpiller Svensk Greenwood 8mm træpiller til pillefyr / stokerfyr. Højkvalitets træpille der er fremstillet for at sikre en jævn og høj varme.
Træbriketter Opus træbriketter 96 poser af 10 kg. Består af hårdt pressede høvlspåner. Træbriketter bruges i stedet for almindeligt brænde. Træbriketter er optimale fordi de fylder mindre, efterlader minimal askerest og lang glødetid.

Billige Bigbags
Vi leverer alle løse produkter i praktisk og billig bigbag. Grus, sten, jord, sand eller granitskærver bliver både leveret løst og i bigbag. Se udvalget af bigbags her.

Et par gode råd inden vinteren
Slå græsset lige inden sneen falder. Sneen lægger sig på græsset så det bliver presset ned over sig selv. Det skaber de optimale betingelser for at svampesygdomme kan sprede sig og slå græsset ihjel. Husk at tømme din plæneklipper for benzin da benzinen kun er holdbar i tre måneder og kan skade din plæneklipper inden den skal i brug igen til foråret.

Læg et lag af kompost ovenpå dit bed det beskytter mod frosten og styrker muldjorden. Der er visse planter som har stor fordel af allerede at blive plantet ud inden vinteren, da de ligger sig i jorden og samler næring vinteren igennem.

Rengør dine redskaber for jord og snavs, da fugten i jorden og snavset kan ruste dine redskaber.

 
 
 
   
 

Tilmeld nyhedsbrev