Handelsbetingelser og Leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: City Container A/S (Binavn : Grus Direkte A/S)
CVR-nr.: 31766273
Adresse (administration) Stensøvej 2, 3540 Lynge
Mailadresse: kontakt@grusdirekte.dk
Telefonnummer: 70 23 80 90

Bestilling

På www.grusdirekte.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, eller hvis du ønsker tilbud på større ordrer, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os eller kontakt os på e-mail, du finder kontakt oplysningerne nederst på siden.

Alle priser er inkl. moms, inkl. miljøafgifter og råstofafgifter. Priserne er dagspriser. Alle aftaler indgås på dansk når du handler med www.grusdirekte.dk.

Du kan altid hente din ordrebekræftelse frem. Det gør du ved at logge ind på "ordrekonto" med din tilsendte ordrenøgle. Ordrekonto linket finder du nederst på siden.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på www.grusdirekte.dk skal du igennem 5 trin.

1. Indtast dit postnummer, for at se priserne leveret i dit område.
2. Find det eller de produkter du ønsker, tilføj det til din bestillingsvogn, og tryk derefter på knappen. Til kassen.
3. Indtast og dine personlige oplysninger, bekræft eller afkræft kørsel på/i fortorv/indkørsel. Accepter vores handelsbetingelser.
4. Godkend dine indtastning og tryk derefter på knappen. Godkend ordre og betal.
5. Vælg betalingsmetode, indtast kortoplysninger, (telefon nummer ved mobilepay) og godkend beløbet.


Betaling

På www.grusdirekte.dk kan der betales med:

1. Dankort/visa/Visa debit/Mastercard/mobilepay
Der tages ikke gebyr ved betaling på www.grusdirekte.dk. Beløbet hæves på dit kort, når vores sagsbehandlere har godkendt og behandlet din ordre, og din ordre er klar til fragt.
Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil: Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. OBS! Nye EU regler for sikker betaling på nettet træder i kraft den 1. januar 2021, så nu vil du opleve at skulle bruge din MITID-app eller en personlig kode sammen med en SMS-engangskode for at kunne gennemføre en betaling på nettet samt GrusDirekte.dk

2. Betaling via bankoverførsel
Ved betaling med bankoverførsel tillægges leveringstiden de bankdage der går fra du foretager betalingen til vi har modtaget betalingen. Normalt er det 1 bankdag. Ved straksoverførsel må der også forventes en ekstra dag. Du er dækket af købeloven, og af vore handelsbetingelser, men vær opmærksom på, at du ikke er dækket af indsigelsesordningen.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Bemærk, at der dog ikke er fortrydelsesret på levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen, ex. levering af sand og grus som ikke er i bigbags. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@grusdirekte.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ved ombytning af produkter, hvor ombytningen ikke er underlagt reklamationsret, betales der for returfragt og ny fragt.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du selv skal betale fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Fortrydelse af køb inden levering
Vil du fortryde dit køb inden varen er leveret, kan dette lade sig gøre uden returomkostninger, så længe varen endnu ikke har forladt vores lager. Når varen er afsendt fra lager men endnu ikke modtaget, bliver der opkrævet for returfragt, hvis man ønsker at fortryde sit køb. Se omkostning under afsnittet returnering.

Fortrydelse af køb efter levering
Du har selvfølgelig ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade undertransporten.

returnering
Vores varer kan ikke returneres med normal post. Vælger du at sende produktet retur med vores lastbil, eller fortryde dit køb inden varen er leveret, men dog afsendt fra vores lager skal der betales en returfragt, som er som følger.
Bigbag leveret med eller uden palle 895,00kr. pr stk.
Løse læs som ikke kan aflæsses hos kunden, grundet pladsforhold ikke er opfyldt mv. og derfor skal køres retur, sker for kundes regning og koster pr. produkt 1095,00kr.
Løse læs som er leveret og kan kun hentes med kranbil, koster pr produkt 1195,00kr.

Betonvarer / Fliser kan kun hentes med kranbil og koster pr læs 1245,00kr.
Varer returneret på hele ubrudte paller -20% i returomkostninger og anbrudte paller -30% i returomkostninger. Pallerne er ligeledes omfattet af ovenstående returomkostninger. Returnering af betonvarer, skal aftales skifteligt med GrusDirekte A/S.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, eller varen har været aflæsset på løst underlag, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage eller intet af købsbeløbet grundet varens natur og at produktet bliver uløseligt blandet sammen med andre elementer ved leveringen. Se ovenstående. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Dog skal der altid betales for en returfragt ved returnering af en vare bestilt hos os.

Ved nogen varetyper accepteres delvis fortrydelse ikke, skulle kunden alligevel være i den situation at kunden har indkøbt for meget, så kontakt os for at lave en aftale om returnering. Så finder vi naturligvis en løsning for at hjælpe kunden af med det/de for meget indkøbte varer mod et administrationsgebyr/ håndteringsgebyr, som oplyses inden aftalen indgås med kunden.

Varer som kan være omfattet returomkostninger kan være følgende – kontakt os for aftale:
Betonvarer, granitvarer (undtaget skærver)

OBS! Køber du aflæsset/aftippet jord, muld, gødning, spagnum, bark, flis, skal du være opmærksom på, at værdiforringelsen i disse tilfælde er op til 100 %. Ved rullegræs og mørtel vil værdiforringelsen altid være 100 %. Bestiller du levering i bigbags, skal du være opmærksom på at de er åbne. Du kan derfor også her regne med en værdiforringelse alt efter hvor hurtigt, du fortryder. Fortryder du andre varer end ovenstående, skal produktet være urørt og i samme mængde og stand som ved modtagelsen, hvis du vil være sikker på at få det fulde beløb retur. Ønsker du alligevel at vi skal hente varen, kan der ud over returkørsel, komme udgifter til destruering, som aftales nærmere med GrusDirekte A/S

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur. Skulle det vise sig at varen er værdiforringet, ved modtagelse på vores lager/leverandør, fratrækker vi det beløb, som værdiforringelsen beløber sig til. Beløbets størrelse kan ikke fastsættes da det kan variere fra sag til sag.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Du skal henvende dig til vores kundeservice for at få tilbageleveringsadresse oplyst.

Leveringsbetingelser

Grus Direkte leverer til hele Danmark, dog KUN til brofaste øer. Aktuelle leveringstider finder du under leveringstid. Leveringen finder sted med eget fragtfirma. Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, feks. ved produktknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer, udgåede varer og væsentlig forsinkelse. Hvis dette sker, vil du som kunde blive kontaktet. Bestillinger foretaget på hverdage behandles efterfølgende hverdag, og leveres normalt i henhold til vejledende tidsrammer. Ved ordre betalt med bankoverførsel tillægges leveringstiden antal bankdage, normalt 1 ekstra dag. OBS! der bliver kun leveret på hverdage.

Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.

Betingelser for levering er desuden at der ikke må være lagt skrøbelige fliser på kørestedet, da de risikere at briste, samt at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Angiver du ønsket leveringssted SKAL betingelser for kørsel med lastbil være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted. Leveringsadressen skal være tilgængelig med almindelig lastbil, og vejen dertil skal være fremkommelig med almindelig lastbil. Vejen SKAL være mindst 3 meter bred og med en frihøjde på 4 meter. Indenfor dette frirum på 3x4 meter, må der ikke være grene eller lignende som kan beskadige lastbilen. Vær særlig opmærksom på dette hvis du bestiller fra haveforening, eller lignende sted med smalle tilkørselsveje. Det er dit ansvar, at tilkørsvejen kan bruges uden der sker skader på vej eller bil. Kontakt os hvis du er i tvivl. Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet. Ved bestilling over 14 ton, skal følgende pladsforhold være opfyldt. Der skal på leveringsstedet være pladsforhold, der gør det muligt at manøvre for en lastbil med længde 17 meter, bredde 3 meter, højde 4 meter, drejebredde 8 meter og totalvægt 52 ton.

Vejen til leveringsstedet skal være kørefast (der må ikke være brosten, grus eller græs) der skal være 4 meters frihøjde og 3,5 meters fribredde og der må ikke være udhængende træer.

Hvis der ønskes en speciel placering af varen/pallen, så er kravet til underlag at det skal være jævnt og fast, som f.eks. asfalt og fliser, da varerne køres på plads med løftevogn, Grus, jord, græs eller lignende er ikke gangbart. Hvis det IKKE er muligt for chaufføren at aflevere varen og må tage den med igen for returnering eller senere levering må der påregnes en ekstra leveringsomkostning pr. palle i henhold til fragtfirmaets listepris. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig og Grus Direkte A/S.

Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet.


Levering til kantsten (aftipning)

Dine materialer bliver aftippet op til dit grundskel. Sædvanligvis vil dette være ved kantsten. Ønsker du et specifikt aftipningssted, kan du afgive dette i notefeltet under bestilling, og med en markering på stedet. Betingelserne er at der ikke må være almindelige fliser på kørestedet, da de risikere at briste, samt at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Betingelser for kørsel med lastbil SKAL være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted. Du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse.


Levering med kran/grab (eksempelvis over hæk)

Ved levering med grab, SKAL følgende betingelser være opfyldt. Lastbilen kan højst løfte materialet over en 3 meter høj forhindring (hæk, hegn el. lign.) og ikke over 8 meter fra lastbilens centrum. Er der luftledninger skal der være en frihøjde på minimum 5 meter. Lastbilen skal kunne parkere på et kørefast grundlag under aflæsning. Dette gælder ikke almindelige fliser da de kan briste under lastbilens vægt. Underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Beskriv eventuelt nærmere i notefeltet under bestilling. Er betingelserne ikke opfyldt, vil materialet blive aflæsset med grab det sted chaufføren finder bedst egnet. Du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse.


Levering af bigbag

Dine bigbags bliver aflæsset op til dit grundskel. Sædvanligvis vil dette være ved kantsten. Ønsker du et specifikt aflæsningssted, kan du afgive dette i notefeltet under bestilling, og med en markering på stedet. Betingelserne er at der ikke må være almindelige fliser på kørestedet, da de risikere at briste, og at underlaget er bygget til kørsel med tunge køretøjer. Betingelser for kørsel med lastbil SKAL være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted. Du kan få løftet din bigbag (maks. 6-8 meter) ind i din have, eller løftet til et sted hvor lastbilen ikke kan køre. Afstanden skal maksimalt være 6-8 meter fra center af lastbilen. Vælg levering med kran/grab (over hæk) under bigbag produktet. Du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse.


Levering på palle med fragtmand

Varer der leveres på palle leveres med fragtmand, og leveres normalt inden for 2-5 hverdage. Pallen bliver sat af med løftevogn eller palleløfter. Pallen kan ikke sættes af i græs, grus rabat eller ved vejkant, da dette ikke er sikkerhedsmæssigt ansvarligt. Løftevogn/palleløfter kan ikke køre i græs, grus eller småsten. Palle leveringer pakkes på en stor fragtbil op til (16,75m lang) og kan derfor have begrænset plads til at komme frem til det ønskede aflæsningssted. Du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse, da vores dygtige chauffører selv finder bedst egnede sted, hvis ønskede leveringssted ikke kan opfyldes. OBS! Leveres til nærmeste kørefaste vej (Asfalteret) og sættes ved kantsten. Fragtbiler af denne størrelse leverer IKKE inde i haveforeninger og kan IKKE levere til trafikeret offentlige veje. Betingelserne er gældende medmindre andet er aftalt med supporten i Grus Direkte eller med chaufføren på stedet.


Levering med truck

Truck levering bestemmes af hvilket postnummer du ønsker levering til. Dvs. at det ikke er alle postnumre som har denne leveringstype og den vil derfor ikke være tilgængelig når du skal vælge leveringsform.

Bag på lastbilen medbringes en mobiltruck til at fragte bigbags på paller og denne har ca. mål á 2,7 meter i bredden og 2,85 meter i højden.
Truck levering er en god løsning hvis du skal have leveret i et sommerhusområde eller i en kolonihaveforening hvor det kan være svært for en stor godstransport at komme frem til adressen.
Du skal være OBS på, at lastbilen kører dertil hvor der er plads og her fra køres der resten af vejen med mobiltruck hvis det er muligt ud fra de krav om plads der er ved levering.

Krav om plads og underlag
Det er et krav, at der er 2,5 meter i bredden og 2,85 meter i højden og ingen forhindringer i form af elledninger, træer eller nedhængende grene i dette rum. Køreunderlaget for mobiltrucken skal være kørefast, enten asfalt eller solid flisebelægning som er beregnet til tung kørsel. Når mobiltrucken er læsset med en bigbag trykker den med ca. 4-5 ton og der kan være risiko for bristet fliser. Ved bestilling skal der gives tilladelse til at chaufføren må krydse belægningen da det er kundens eget ansvar for at udbedre evt. skader.
Det kan accepteres hvis det er en fast etableret grusvej hvor der ikke er huller eller bløde områder.

Du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse. Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leveringstidspunket, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet.


Leveringsomkostninger

Betales af køber og bliver automatisk pålagt din ordre. Leveringsomkostningerne afhænger af bestillingens størrelse og vægt. Der tilstræbes, så vidt muligt, at lave en samlet levering for produkter på en bestilling, men på grund af produkternes forskellige beskaffenhed, kan flere produkter på en ordre blive opdelt i delleveringer. Fortryder du købet efter levering, skal du selv stå for returfragten. Vi kan også stå for returfragten for din regning.


Affaldsløsninger

Fjern skraldet med vores containere til affald.
Affald er en vigtig ressource i vores dage, og derfor skal det behandles med omtanke og med de rigtige affaldsløsninger. Du får ofte meget haveaffald eller byggeaffald, hvis du har bygget hus eller anlagt en have, og dertil skal du bruge en container. Affald kan være både organisk og uorganisk. Organisk affald er haveaffald som grene, buske og andet biologisk materiale, mens uorganisk affald kan være brændbare materialer eller metal. Containeren må kun indeholde den valgte affaldstype, så man skal sortere sit affald i de forskellige fraktioner, som det hedder i fagsproget. Men det kan du også selv gøre efter større anlægs- eller byggeprojekter.

Afsætning af container på ikke kørefast underlag.
Skal du have en container leveret inde på din grund, hvor der ikke er kørefast underlag, som græs, jord eller lignede, skal der ligges køreplader ud først, så lastbil og container ikke synker ned i jorden. Husk at almindelige flise belægninger normalt kun kan holde til personbiler og derfor kan trykke belægningerne ved afsætning på disse. Det vil derfor være smart ligeledes at bruge køreplader der også.

Containeren kan fås i 3 størrelser.
Lille container, bestilles hvis du ikke har de store mængder affald du skal af med, størrelsen kan variere fra 8m3 – 12m3 containere alt efter hvad der er på lager hos vores leverandør.
Mellem container, bestilles hvis du har de større mængder affald du skal af med eller let affald som fylder mere, størrelsen kan variere fra 12m3 – 17m3 containere alt efter hvad der er på lager hos vores leverandør.
Stor container, bestilles hvis du har store mængder affald du skal af med, størrelsen kan variere fra 17m3 – 27m3 containere alt efter hvad der er på lager hos vores leverandør.

Eksempel på korrekt fyldning af containere.
En lille container til haveaffald må gerne fyldes op til 5 cm fra kanten, men en lille container til tunge affaldsfraktioner må kun fyldes op til den nederste gule streg. En mellem Container til tunge affaldsfraktioner er stadig samme størrelse som en lille og må fyldes til toppen af den nederste gule streg og en stor container til tunge affaldsfraktioner er fortsat samme størrelse som en lille og må fyldes op til nederste kant af den øverste gule streg, se videovejledning hvis spørgsmål.
En mellem og en stor container leveres kun til lette affaldsfraktioner og må fyldes op til 5 cm fra kanten, dog må den ikke overstige bestilte vægt.

Andre affaldsfraktioner end bestilt.
Hvis der fyldes andet slags affald i containeren, end hvad den er blevet bestilt til, vil du blive faktureret for den ændrede type fraktion, samt et administrationsgebyr.
Hvis du fylder mere end den tilladte mængde i containeren, vil du blive faktureret for de ekstra antal tons/kg, samt et administrationsgebyr.
Indeholder affaldet andre ting end den bestilte affaldsfraktion, bliver du faktureret ud fra de affaldstyper affaldet indeholder i hele kilo, dog minimum 1000kg.

HUSK at spærre af til containeren.
Både i forbindelse med leveringen og foran containeren ved afhentning. Hvis ikke chaufføren kan levere eller afhente containeren pga. manglende afspærring, faktureres du for en forgæves kørsel á kr. 1787,50,-

Afgifter

Prisen du betaler for denne service er inklusiv levering, opstilling, leje af container og type og mængde af affald du bestiller containeren til, men uden evt. p-afgifter og rådden over vej ansøgning/afgift.
Ved bestilling af container til jord, kan der opstå ekstra afgift for rensning/særlig deponering af jorden, hvis den klassificeres til at være kl.3 eller der over.

P-afgifter går ubeskåret til de kommuner som opkræver p-afgifter, som på nuværende tidspunkt kun er i København og Frederiksberg kommune.

Afgiften er i 2024 blevet sat ned til kr. 7,00,- pr. enhed (pr. begyndt 15 m2) pr. døgn i hele København.

For hele Frederiksberg kommune gælder dog andre regler, som følger. Gebyr pr. påbegyndt dag for at opstille containere, skurvogne, lifte og lignende på offentlige vejarealer: kr. 90,00,- for hver plads, svarende til 15 kvadratmeter, der optages og kr. 7,00,- pr. bigbag pr. døgn, i hele Frederiksberg kommune. Der skal betales afgift for alle ugens 7 dage. Afgiften opkræves altid hos ansøgeren og vil derfor blive efter faktureret når containeren/ bigbag er afhentet.

Ekstra omkostninger kan også forekomme hvis:

• Der er fyldt anden type affald i containeren end hvad den er bestilt til
• Der er fyldt mere vægt i containeren end den er bestilt til
• Kan den ikke leveres eller afhentes pga. manglende plads / afspærring
• Lejeperioden overskrides, betales der leje kr. 56,25,- pr. påbegyndt døgn

Skader

Ved udførelse af vores service på og ved arbejdsadressen, dækker GrusDirekte ikke skader forvoldt på belægning, kabler og lignende, med mindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler, da det er kundens ansvar at anvise en forsvarlig transportvej og hensigtsmæssig placering af containere mv.


Reklamationsret

Når du handler på www.grusdirekte.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os for afleveringssted. Kontakt oplysninger finder du nederst på siden.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: Ordrenummer og beskrivelse af fejlen.


Vejledende mængde

Produktmængden er vejledende. Beregn altid lidt mere end du skal bruge. Vægten kan svinge, eksempelvis i tørvejr og regnvejr. Vådt og tørt materiale vejer ikke det samme. Dette skal du altid medregne når du handler og bestiller produkter af denne type. Oplysningerne om vægtfylde vejledende. Vægtfylde for et produkt fra leverandørs side kan indeholde fejl eller ændringer.


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos City Container A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på grusdirekte.dk er Driftschef Jacob Svendsen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@grusdirekte.dk.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naeveneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret og godkendt af e-mærket, den 03.04.2024


Cookies og privatliv

Du kan uden risiko handle sikkert hos Grus Direkte A/S. De indtastede oplysninger ved et køb, såsom navn, adresse, email, telefon m.v., benyttes kun til ordre behandlingen. Det er kun kreditkort oplysninger der transmitteres krypteret. Alle ordre oplysningerne gemmes i vores regnskabssystem og gemmes op til 5 år, og bruges bl.a. ved ombytning og efterfølgende salg. Grusdirekte.dk benytter cookies som holder i selve sessionen til bl.a. indholdet af bestilling og beregning af ordre, og slettes efter et døgn. Vi gemmer alle IP adresser i vores log, dette bruges kun ved misbrug og svindel (f.eks. falske ordrer samt dankort svindel). Som registreret i vores systemer har du altid mulighed for at gøre indsigelse over en registrering eller begære indsigt i de registrerede oplysninger, jf. regler i persondataloven. Vi har installeret tredjeparts programmer som ved hjælp af cookies indsamler information om hvordan vores hjemmeside bruges af vores bruger. Desuden indsamler vi information ved hjælp af cookies som bruges i vores markedsføring.STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Grus Direkte A/S
Stensøvej 2
3540 Lynge
E-mail: kontakt@grusdirekte.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
 

Bestilt den:  

Modtaget den:  
Forbrugerens navn:  

Forbrugerens adresse:  

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):  

Dato:  

 Kan også downloades og printes her:
https://www.grusdirekte.dk/information/standardfortrydelsesformular.pdf