Nyhedsbrev Grus Direkte Efteråret 2010

  Prøv det nye www.grusdirekte.dk

Frosten går snart i jorden og så er det småt med arbejdet i haven. I den anledning bringer vi et par tips, som du kan bruge til at forberede den løse belægning på vinteren og på næste sæson.

Betal med Visa/Dankort
I september måned fik vi endeligt vores Dankort betalingsløsning. Selvom de fleste indtil da havde accepteret at betaling skulle ske ved bankoverførsel, var nogle af vores kunder forståeligt nok skeptiske med at betale med bankoverførsel. Det problem fik vi altså dermed løst. Det var til glæde for mange af vores kunder, som havde ventet på muligheden.

Produkter leveret i bigbag
I september måned udvidede vi vores sortiment med bigbag. Det er nu muligt at få leveret de fleste af vores produkter i bigbag.

Tørt brænde og finske træpiller
Du kan bestille brænde og træpiller på vores hjemmeside. Der er tale om tørt brænde og finske træpiller i høj kvalitet til rene udsalgspriser leveret direkte til din dør.

Et godt råd til efteråret
Efterårets seneste periode er et godt tidspunkt at bruge tid på havens belægninger. Grene og kviste skal rives sammen og fjernes, så de ikke ligger og bliver til muld, så det bliver grobund for ukrudt. Det er især vigtigt at holde de løse belægninger rene. Eksempler på løse belægninger er Perlesten, Stenmel og Granitskærver. Hvis man ikke får fjernet bladene, risikerer man at skulle omlægge belægningen efter 3-4 år.

Desuden er det en god ide jævnligt at rive den løse belægning igennem. Så har ukrudtet sværere ved at få fat. Ukrudt skal fjernes med hakkejern så hele roden kommer væk. Især ukrudt der smider frø skal fjernes.

Til foråret er det en god idé at stampe de løse belægninger, så har ukrudtet sværere ved at få fat.

Vi ønsker dig et godt efterår.

  Betal med Visa/Dankort
Produkter leveret i bigbag 
Produkter leveret i bigbag  
  Et godt råd til den løse belægning  
 

Tilmeld nyhedsbrev